Harley VDL Heartbreaker Nimmerdor
Bacarola
Larthago Carthago
Daisy VI
Maxime O Lauriston Latus I
Gerlinde
Isis O Landadel
Godelinde
Info
Jubel ES

Jubel ES was met maar liefst 85 punten de winnaar van het verrichtingsonderzoek in 2017. In zijn verrichtingsrapportage konden we onder andere lezen: 

Jubel ES is een eerlijke, betrouwbare en werklustige hengst met een goede tot zeer goede instelling. De hengst heeft zeer veel bereidheid tot werken en laat zich goed bewerken. De stap is ruim voldoende van ruimte. De draf is ruim voldoende van ruimte. In beweging heeft de hengst een goede houding en een ruim voldoende balans. De galop is lichtvoetig, actief met een goede ruimte. De hengst springt goed met het lichaam naar boven met zeer goede reflexen, een goed lichaamsgebruik en een goede voorbeentechniek waarbij de sprong achter steeds goed wordt afgemaakt. De hengst heeft de kwaliteit om boven de sprong heel makkelijk naar voren te kunnen doorschakelen. Jubel ES lijkt voorzichtig en toont zeer veel atletisch vermogen. Als springpaard heeft Jubel ES zeer veel aanleg en geeft zijn ruiter een zeer goed gevoel.

De keurhengst Harley VDL (v.Heartbreaker), die onder Jessica Kürten internationaal succesvol was en uit een moeder komt die eveneens in de internationale sport presteerde, is de vader van Jubel ES. De keur prestatiemerrie Maxime O (Lauriston x Landadel) staat te boek als moeder van Jubel ES. Hoewel haar bekendste nakomeling zonder twijfel het Grand Prix-paard Aquila (v.Ovidius) is die met Wout-Jan van der Schans en tegenwoordig de Fransman Patrice Delaveau heel succesvol is, bracht zij nog een aantal goede springpaarden. Clintissima (v.Clinton) is op 1.50m-niveau geklasseerd en een nakomeling van Flamenco de Semilly springt 1.30m, daarnaast is ze de grootmoeder van het internationale 1.45m-springpaard Deejay (v.Contendro I). Maxime O’s moeder Isis O keur (v.Landadel) is een volle zus van het 1.40m-paard Languard H.W. en uit de stam komt ook het internationale 1.40m-springpaard Quantana Rue Z (v.Quidam’s Rubin)

Jubel ES komt momenteel uit op 1.40/1.45 niveau onder Kim Hoogenraat. In 2021 was Jubel ES onder andere de beste hengst in de BLOM cup voor 7 jarige paarden, zijn sportcarriere zal rustig verder opgebouwd worden onder Kim Hoogenraat.

Zoekt u kortom een atletisch paard met een geweldig meewerkend karakter, twijfel dan niet en maak gebruik van Jubel ES.

WFFS: positief

Pedigree
+
foutloze ronde in finale CSI* Lier voor Jubel ES

Jubel ES laat internationaal zijn kwaliteiten zien met een foutloze omloop in de finale voor 7 jarige paarden

14 Februari 2021
+
Goede prestaties tijdens Hengstencompetitie Zuidbroek

Het jaar werd afgesloten in Zuidbroek, waarbij er voor alle hengsten foutloze rondes waren

29 December 2019
+
Goede start van de hengstencompetitie

Met foutloze rondes voor Innocent en Jubel ES beleefde Stal Schep een succesvolle 1e hengstencompetitie In kronenberg

21 November 2018
+
hengsten Jubel ES en Janeiro bovenaan in Moergestel

Op de 4 jr wedstrijd in Moergestel was het Jubel ES die met de winst naar huis ging, stalgenoot Janeiro werd 2e

29 Mei 2018
+
WFFS (Warmblood Fragile Foal Syndrome)

Vandaag is bekend geworden welke KWPN hengsten drager zijn van het WFFS gen, onder hen Jubel ES en Jack

24 Mei 2018
+
Jubel ES en Jack KWPN goedgekeurd

Fokproduct Jubel ES springt naar hoogste punten tijdens KWPN verrichtingsonderzoek

25 November 2017