Fernando H Calvino Z Calvin Z
Easanette
Amara No Limit
Jomara
Narobi Colino Capitol I
Terrain HSP
Esta Voltaire
Zeenetty
Info
Jack

Jack is een zoon van de naar Amerika geexporteerde hengst Fernando H. Onder het zadel van Jonathan McCrea is Fernando H een ware belofte voor de toekomst. Omdat Fernando H zelf erg talentvol is zijn wij verheugd via zijn zoon Jack dit waardevolle bloed voor de fokkerij te kunnen aanbieden. Fernando H is via moederszijde nauw verwant aan springlegende Hickstead.

Tijdens het verrichtingsonderzoek van 2017 liet Jack zien eveneens over een onbegrensd vermogen te beschikken, daarnaast is hij bijzonder intelligent en evenwichtig en laat hij zich steeds heel fijn rijden. Daarmee heeft Jack alle ingredienten in huis eveneens een succesvol sportpaard te worden.

Enkele citaten uit zijn verrichtingsrapport zijn dan ook: Jack is een eerlijke en betrouwbare hengst met een goede instelling. De hengst heeft veel bereidheid tot werken en laat zich goed bewerken. De stap is ruim voldoende van ruimte. De draf is ruim voldoende van ruimte. De galop is krachtig en goed van ruimte. In beweging heeft de hengst een goede houding en balans. Jack springt goed met het lichaam naar boven en met veel lichaamsgebruik. De hengst springt met een goede voorbeentechniek. De sprong achter wordt goed afgemaakt. Jack lijkt voorzichtig en toont veel vermogen. Als springpaard heeft Jack veel aanleg en geeft zijn ruiter een goed gevoel.

Pedigree
+
KWPN hengst Jack terug in Nederland

Na in 2018 in Zweden ter dekking te hebben gestaan in Jack weer terug in Nederland en in 2019 weer beschikbaar.

26 Januari 2019
+
WFFS (Warmblood Fragile Foal Syndrome)

Vandaag is bekend geworden welke KWPN hengsten drager zijn van het WFFS gen, onder hen Jubel ES en Jack

24 Mei 2018
+
Jack ook goedgekeurd voor SWB

Nadat Jack in het najaar van 2017 zijn KWPN dekbrevet haalde, is hij nu ook goedgekeurd in Zweden voor het SWB

03 Maart 2018
+
Jubel ES en Jack KWPN goedgekeurd

Fokproduct Jubel ES springt naar hoogste punten tijdens KWPN verrichtingsonderzoek

25 November 2017