Toulon Heartbreaker Nimmerdor
Bacarole
Nikita Jokinal de Bornival
Hayland-L
Dirola Indoctro Capitol I
Vanessa VII H
Irola Larome
Arfarnmira
Info
It's a Dream

It’s a Dream is een jeugdige hengst met een prachtige bloeduitstraling en een modern exterieur. Als springpaard heeft It’s a Dream alle eigenschappen die nodig zijn voor de huidige sport. Hij is zeer lichtvoetig en springt met zeer goede reflexen en techniek. Reeds tijdens het verrichtingsonderzoek werd it’s a Dream geroemd om zijn fijne bewerkbaarheid en instelling en wordt zijn galop omschreven als lichtvoetig, krachtig, goed van ruimte met een goede souplesse. Voor de springonderdelen scoorde hij dan ook op alle onderdelen een 8 of 8,5 wat hem een totaal score opleverde van maar liefst 82,5 punten.

Vader Toulon sprong zelf op het allerhoogste niveau. Onder het zadel van Hubert Boury wist hij topklasseringen te behalen in onder andere de GP van Spruce Meadows, Sao Paulo, Rome en Valkenswaard. Zijn nakomelingen als bv Elky van het Indihof HDC, Toulago, Dadjak ter Puttenen, Fine Fleur du Marais en vele andere internationale producten bewijzen dat Toulon zijn springgenen in sterke mate vererft. Moeder Dirola is een elitemerrie en de halfzus van de internationale springpaarden Chance (v. Heartbreaker) en Brooklynn (v. Padinus). Via moederszijde is zij eveneens nauw verwant aan de goedgekeurde KWPN GP hengst Sarantos. Moedersvader Indoctro behoeft eveneens weinig introductie. Gaan we verder terug in de pedigree dan zien we de hengsten Larome welke het waardevolle bloed van Landgraaf I toevoegt en vervolgens de stempelhengsten Ramiro Z en Farn. Springgenen zijn dus zowel via vader als moederszijde sterk verankert in It’s a Dream.

Hoewel It’s a Dream nog maar aan het begin staat van zijn loopbaan zijn de verwachtingen hoog gespannen van deze bloedgemaakte Toulon zoon. Als fokker heeft u via It’s a Dream de kans het waardevolle bloed van Toulon dat teruggaat op de legendarische Heartbreaker te gebruiken. Naast zijn prachtige model kan It’s a Dream souplesse, reflexen, instelling en rijdbaarheid toevoegen en daarmee een belangrijke bijdrage leveren aan de moderne sportpaarden fokkerij.

Pedigree
+
Hengsten op dreef in Zuidbroek

Met een mooie 2e plaats in de laatste voorronde gaat Herakles als 2e geplaatste naar de finale in Den Bosch

02 Januari 2018