Zambesi Heartbreaker Nimmerdor
Bacarole
Calanda Z Calvaro Z
Alanda
Beau Ludine S Calvados Uriel
Gold Rose
Merludine Voltaire
Woludine
Info
Innocent

Innocent is een prachtig gemodelleerde grootramige hengst met veel uitstraling. Met zijn droom galoppade en vermogen op de sprong is hij een ware aanvulling voor de Nederlandse fokkerij. Naast vermogen en een prachtige techniek beschikt Innocent ook nog eens over een gouden karakter wat hem een zeer getalenteerd springpaard maakt.

Tijdens de 1e bezichtiging in Ermelo wist Innocent als 2 jr de handen van het publiek al op elkaar te krijgen. Onder het zadel maakt hij de verwachtingen inmiddels meer dan waar met o.a een 3e en een 5e plaats op het NK voor 4 jr springpaarden en hij lijkt dan ook een grote carrière als sportpaard in het verschiet te hebben.

Vader Zambesi begint steeds meer zijn stempel te drukken op de fokkerij. Deze zoon van de legendarische Heartbreaker is gefokt uit het internationale springpaard Calanda Z van Calvaro Z.

Moeder Beau Ludine S stamt af van de vermogende hengst Calvados die op basis van zijn nakomelingen het predikaat keur verdiende. Vervolgens zien we in de afstamming van Innocent de stempelhengsten Voltaire, Joost en de volbloedhengst Lucky Boy XX

Moeder Beau Ludine S behaalde tijdens de IBOP maar liefst 84,5 punten waarmee zij bewezen heeft zeer veel aanleg te hebben als springpaard.

Innocent wordt inmiddels rustig opgeleid als sportpaard en wordt daarnaast via vers sperma ingezet voor de fokkerij. Met zijn formaat, galoppade, vermogen en instelling is Innocent een zeer interessante hengst die met name kan bijdragen aan het toevoegen van vermogen in de Nederlandse fokkerij.

Pedigree
+
Goede start van de hengstencompetitie

Met foutloze rondes voor Innocent en Jubel ES beleefde Stal Schep een succesvolle 1e hengstencompetitie In kronenberg

21 November 2018
+
Hengsten op dreef in Zuidbroek

Met een mooie 2e plaats in de laatste voorronde gaat Herakles als 2e geplaatste naar de finale in Den Bosch

02 Januari 2018