Arezzo VDL Chin Chin Constant
Larese
Sarjolijn Heartbreaker
Farjolijn
Bumanda Ukato Stakkato
Leona
Lumanda Fedor
Umanda
Info
Illusion

Illusion is een prachtig gemodelleerde zoon van Arezzo VDL welke hengst steeds meer een stempel drukt op de KWPN fokkerij. Arezzo VDL sprong zelf verdienstelijk op GP niveau onder respectievelijk Jessica Kurten en Jur Vrieling.

Onder Rob Heijligers wordt Illusion, die in de sport uitkomt onder de naam Lincom's Illusion, rustig opgeleid als springpaard. In de ring laat Illusion steeds zien over een zeer goede techniek te beschikken en daarbij is heel voorzichtig. Naast zijn springcapaciteit heeft Illusion een zeer vriendelijk en meewerkend karakter.

Enkele citaten uit zijn verrichtingsrapport zijn dan ook 'Illusion is een eerlijke en betrouwbare hengst met een goede instelling. De hengst heeft veel bereidheid tot werken en laat zich goed bewerken. De galop is ruim voldoende krachtig en goed van ruimte en souplesse. In beweging heeft de hengst een goede houding en ruim voldoende balans. De hengst springt met goede reflexen, een ruim voldoende tot goede beentechniek en ruim voldoende lichaamsgebruik. Illusion lijkt voorzichtig en toont ruim voldoende tot veel vermogen. Als springpaard heeft Illusion ruim voldoende tot veel aanleg en geeft zijn ruiter een ruim voldoende gevoel.

Op de onderdelen galop, reflexen, instelling en rijdbaarheid scoorde Illusion in het KWPN verrichtingsonderzoek dan ook enkel het cijfer 8.

Illusion scoort op OC-gezondheid zeer hoog met een fokwaarde van 107 (40%)

Pedigree
+
Hengsten op dreef in Zuidbroek

Met een mooie 2e plaats in de laatste voorronde gaat Herakles als 2e geplaatste naar de finale in Den Bosch

02 Januari 2018