Mosito van het Hellehof Elvis ter Putte Diamant de Semilly
Ukase ter putte
Hadise van het Hellehof Nabab de Reve
Valentiana
Isolde ES Cumano Cassini I
Chanel II
Centerfold Z Chellano Z
Nulora S
Info
La Costa ES

La Costa ES is een grootramige hengst afstammend van Mosito van het Hellehof die op zijn beurt weer een zoon is van Elvis ter Putte. Met zijn 1e jaargang nakomelingen heeft Mosito van het Hellehof een zeer postieve indruk achtergelaten met meerdere goedgekeurde zonen uit een klein aantal dekkingen. Inmiddels springt Mosito van het Hellehof op GP niveau onder Bernardo Alves en lijkt hij een zeer opvallend springpaard te worden met alle mogelijkheden voor de grote sport.

Als moeder van La Costa ES zien we de beeldschone Isolde ES (Cumano x Chellano Z) die inmiddels 9 jaar oud is en zeer veelbelovend lijkt. Naast enorm veel springvermogen heeft zij een fantastisch exterieur met haar hoogbenige en langgelijnde lichaam.

Van La Costa ES verwachten wij veel als springpaard, hij heeft maat, vermogen en lijkt zeer voorzichtig, ondanks dat hij zeer groot is gebruikt hij zijn lichaam op een atletische manier en lijkt hij een bijna onbegrensd vermogen te hebben, hij bewijst zich ondertussen ook in de wedstrijdring met o.a. een 5e plaats in de BLOM cup voor 5 jarige paarden in 2021 en winst in de KNHS/KWPN hengstencompetitie klasse M editie 2021/2022

Inmiddels heeft de 6 jarige La Costa ES zijn debuut gemaakt op 1.30 niveau onder Gerd Jan Horsmans die de verdere opleiding van La Costa ES rustig zal voortzetten.

Pedigree
+
2x winst in de KWPN hengstencompetitie

Na winst. in de klasse L voor Mindset ES, was het La Costa ES die de beste was in de klasse M

10 Februari 2022
+
hengsten krijgen mooie veulenrapporten

Na het bezichtigen van de veulens krijgen zowel La Costa ES als Kensington ES een veelbelovend veulenrapport

09 Januari 2021
+
La Costa ES KWPN goedgekeurd

Vandaag vond het eindexamen van het KWPN verrichtingsonderzoek plaats waarbij onze La Costa ES zijn goedkeuring kreeg

01 Juni 2019