Mosito van het Hellehof Elvis ter Putte Diamant de Semilly
Ukase ter putte
Hadise van het Hellehof Nabab de Reve
Valentiana
Isolde ES Cumano Cassini I
Chanel II
Centerfold Z Chellano Z
Nulora S
Info
La Costa ES

La Costa ES is een grootramige hengst afstammend van Mosito van het Hellehof die op zijn beurt weer een zoon is van Elvis ter Putte. Met zijn 1e jaargang nakomelingen heeft Mosito van het Hellehof een zeer postieve indruk achtergelaten met meerdere goedgekeurde zonen uit een klein aantal dekkingen. Inmiddels springt Mosito van het Hellehof op 1.35 niveau en lijkt hij een zeer opvallend springpaard te worden onder Karline de Brabander.

Als moeder van La Costa ES zien we de beeldschone Isolde ES (Cumano x Chellano Z) die inmiddels 7 jaar oud is en zeer veelbelovend lijkt. Naast enorm veel springvermogen heeft zij een fantastisch exterieur met haar hoogbenige en langgelijnde lichaam.

Van La Costa ES verwachten wij veel als springpaard, hij heeft maat, vermogen en lijkt zeer voorzichtig, ondanks dat hij zeer groot is gebruikt hij zijn lichaam op een atletische manier en lijkt hij een bijna onbegrensd vermogen te hebben. Vanwege zijn extreme kwaliteit als springpaard zullen wij de opleiding van deze hengst zeer zorgvuldig en rustig aan opbouwen.

Wij hebben zelf erg veel vertrouwen in La Costa ES en kijken uit naar de verdere toekomst van deze vermogende hengst, inmiddels heeft hij zijn eerste oefenparcoursen gelopen en dit lijkt zeer veelbelovend.

Mcoht u meer info willen neem dan gerust contact op wij helpen u graag verder.

Pedigree
+
La Costa ES KWPN goedgekeurd

Vandaag vond het eindexamen van het KWPN verrichtingsonderzoek plaats waarbij onze La Costa ES zijn goedkeuring kreeg

01 June 2019