Cornet Obolensky Clinton Corrado I
Urte I
Rabanna v Clost Heartbreaker
Holivea v clost
Athletin For Pleasure Furioso II
Gigantin
Vandine W Athlet Z
Jandine
Info
Kensington ES

Kensington ES is een mooi gemodelleerde zoon van levende legende Cornet Obolensky, zowel vader Cornet Obolensky als moedersvader For Pleasure hoeven geen verdere introductie maar maken Kensington ES genetisch zeer waardevol. 

Tijdens het voorjaars verrichtingsonderzoek van 2018 liet kensington ES zien over zeer veel springkwaliteit te beschikken en slaagde hij dan ook met maar liefst 84 punten waarbij hij zowel voor reflexen als voor vermogen een 9 wist te scoren.

Enkele citaten uit zijn verrichtingsrapport zijn:

'Kensington ES is een eerlijke en betrouwbare hengst met een goede tot zeer goede instelling. De hengst heeft veel bereidheid tot werken en laat zich ruim voldoende bewerken.

De galop is lichtvoetig en goed van ruimte. De hengst changeert makkelijk. In beweging heeft de hengst een voldoende houding en goede balans. Kensington ES springt goed met het lichaam naar boven en met veel tot zeer veel lichaamsgebruik. De hengst springt met zeer goede reflexen. Kensington ES springt met een goede voorbeentechniek en veel ruggebruik. de sprong achter wordt zeer goed afgemaakt. Kensington ES lijkt voorzichtig en toont zeer veel vermogen. als springpaard heeft Kensington ES veel tot zeer veel aanleg en geeft zijn ruiter een goed tot zeer goed gevoel'

Inmiddels maakt Kensington ES de verwachtingen meer dan waar, onder Caroline Müller komt hij inmiddels uit in internationale rubrieken voor jonge paarden, waar hij keer op keer foutloos weet te blijven.

Met kensington heeft u kortom de mogelijkheid een heel compleet springpaard te gebruiken.

Voor het seizoen 2021 is Kensington ES beschikbaar bij de Wiemselbach: http://www.hanshorn.nl/

 

Pedigree
+
hengsten krijgen mooie veulenrapporten

Na het bezichtigen van de veulens krijgen zowel La Costa ES als Kensington ES een veelbelovend veulenrapport

09 Januari 2021
+
Goede prestaties tijdens Hengstencompetitie Zuidbroek

Het jaar werd afgesloten in Zuidbroek, waarbij er voor alle hengsten foutloze rondes waren

29 December 2019