Nabab de Reve Quidam de Revel Jalisco B
Dirka
Melodie en fa Artichaut
Caravelle
Ulrieke Z Ukato Stakkato
Leona
Ursela Orame
Gre
Info
Kaliber

Kaliber is een zoon van de zeer vermogende hengst Nabab de Reve die zowel in België als in de rest van de wereld mag rekenen op een grote groep fans. Aan moederszijde zien we kwaliteitsvolle hengst Ukato die onder Willen Greve op het hoogste niveau uit kwam in de sport.

Kaliber is in het voorjaar van 2018 goedgekeurd met een zeer mooie cijferlijst. waarbij het totaal uitkwam op 80 punten.

Enkele citaten uit zijn verrichtingsrapportage zijn:

'Kaliber is een eerlijke en betrouwbare hengst met een goede tot zeer goede instelling. De hengst heeft veel bereidheid tot werken en laat zich ruim voldoende tot goed bewerken'

'De galop is krachtig met veel ruimte. Kaliber springt goed met het lichaam naar boven met ruim voldoende tot goede reflexen, een goed lichaamsgebruik en een goede voorbeentechniek. De sprong achter wordt goed afgemaakt. Kaliber lijkt voorzichtig en toont zeer veel vermogen. Als springpaard heeft Kaliber veel aanleg en geeft zijn ruiter een goed gevoel'

Inmiddels wordt Kaliber rustig opgeleid als sportpaard, waarbij naast zijn goede karakter met name zijn vermogen zeer positief opvalt, wij hebben voor de toekomst zeer veel verwachting van deze mooie Nabab de Reve zoon, inmiddels laat Kaliber in de wedstrijdring zien over de juiste instelling en onbegrensd vermogen te beschikken, we zullen deze hengst dan ook rustig aan verder opleiden zodat hij hopelijk een mooie carriere in het vooruitzicht heeft.

Zoekt u kortom een fijn bewerkbare hengst die maat, formaat en vermogen kan toevoegen dan is Kaliber de juiste keus!

 

 

Pedigree
+
Goede prestaties tijdens Hengstencompetitie Zuidbroek

Het jaar werd afgesloten in Zuidbroek, waarbij er voor alle hengsten foutloze rondes waren

29 December 2019