Calvino Z Calvino Z Calvin Z
Monoline H
Easanette G. Ramiro Z
Asanette
Amara No Limit Indoctro
Jante
Jomara Ekstein
Fomara
Info
Fernando H

Fernando is een hengst om van te dromen. Met zijn imposante verschijning, lichtvoetige manier van bewegen en onbegrensde springvermogen wist hij met gemak zijn dekbrevet binnen te halen bij studbook Zangersheide.

Vader Calvino Z bracht reeds meerdere goede springpaarden, zoals Challenge (Calvino Z x Cash) die GP springt, California (Calvino Z x California) welke KWPN goedgekeurd is, Chardonnay (Calvino Z x Jumbo Jet) die internationaal springt en Valentia (Calvino Z x Argentinus) die reeds vele overwinningen behaalde onder Laura Chapot.

Moeder Amara is zelf een talentvol springpaard die als 3 jarige reeds de van Eekeren competitie wist te winnen en daarna slechts ingezet is voor de fokkerij. De grootmoeder van Fernando, bracht naast moeder Amara ook het springfenomeen Hickstead, die onder Eric Lamaze indrukwekkend presteerde op het allerhoogste niveau. Zijn familie gekoppeld aan het onbegrensde springvermogen en fantastische karakter maken dat Fernando een absolute aanvulling is voor de fokkerij! Zijn nakomelingen maken een zeer positieve indruk, hij brengt maat en formaat en geeft zonder uitzondering springkwaliteit aan zijn kinderen.

Uit slechts een klein aantal dekkingen werd uit zijn eerste jaargang in 2017 de hengst Jack (Fernando H x Colino) goedgekeurd bij het KWPN, bij Studbook Zangersheide is zijn zoon Joviaal ES (Fernando H x Casall) goedgekeurd.

Inmiddels breekt Fernando H internationaal door onder het zadel van Bart Bles, de combinatie weet keer op keer foutloos te blijven, met meerdere foutlozo rondes op1.45 en 1.50 niveau lijkt niets deze combinatie in de weg te staan om door te stromen naar de absolute top. 

Fernando H is in principe met vers sperma beschikbaar, echter dient er rekening mee gehouden te worden dat de hengst een interantionale sport carriere heeft waardoor hij via diepvries sperma beschikbaar is op dagen dat hij op concours is. Gelieve op tijd contact op te nemen.

Fernando H is in eigendom van S.F. Equestrian en zal bij Bart Bles ter dekking komen, sperma kan tevens via ons besteld worden.

 

Pedigree