Op verschillende internationele concoursen komen dit weekend paarden uit de stal van Egbert Schep aan de start, en zeker niet onverdienstelijk. Met de zondag nog voor de boeg zijn er reeds 2 rubrieken op naam gezet. Robert Vos zadelde vrijdag in Drachten de Warrant zoon Darius voor de 1m40 rubriek direct op tijd. Met maar liefst 67 starters wist Robert het hoofd koel te houden en met de zeer voorzichtige Darius naar het eerste geld te galoperen. Een mooi resutaat voor deze combinatie die steeds weer laat zien een geduchte concurrent te zijn voor de rest van de deelnemers.

Niet alleen in het noorden moet men rekening houden met de springpaarden van Egbert Schep. In het Belgische Opglabbeek doet Kimberley Winsingh eveneens goede zaken. Met Carrelo ST (Caretino x Carolus II) wist zij zowel de inloopproef over een hoogte van 1m40 als de rankingproef over een hoogte van 1m45  foutloos te blijven.

Hoogtepunt tot nu toe is wellicht de prestatie van de KWPN hengst Herakles in Opglabbeek. In de CSIYH1* presteert de hengst wederom opvallend onder Kimberley Winsingh met vandaag winst in de proef voor 6 jarige paarden, nadat hij gisteren met een dubbel foutloze ronde al als 3e werd geplaatst. 

Met veel plezier volgen wij de verrichtingen van deze combinaties, en hopen we nog veel moie resultaten te mogen noteren in de toekomst.

 

Deel dit artikel