Quantensprung Quando-Quando Quattro B
Schickeria
Donna Laura Donnerhall
Hexentanz
Passionata Stedinger Sandro Hit
Bold Fantasy
Pappion Dream of Glory
Polkatanz
Info
Nice Guy ES

Met Nice Guy ES is ons fokdoel geëvenaard, deze geweldenaar heeft een prachtig dressuurmodel, bloed en veel front, als hij begint te bewegen is het een en al lossigheid. Dit is waarom wij van dressuurpaarden houden!!

NIce Guy ES zit momenteel in het selectie traject van het KWPN, op de KWPN hengstenkeuring in Ermelo werd hij aangewezen voor het verrichtingsonderzoek. Gezien zijn formaat en jeugd zullen wij kiezen voor het onderzoek in het najaar, mede vanwege zijn ongekende talent willen we niets overhaasten en zeer zuinig zijn op deze geweldenaar.

Om u als fokker toch de kans te geven vast gebruik te maken van Nice Guy ES bieden we hem reeds voor zijn goedkeuring aan. Wij hebben zeer veel vertrouwen in deze hengst maar willen hem alle tijd geven zich te ontwikkelen tot een fantastisch dressuurpaard.

Moeder Passionata is een prachtige gemodelleerde dressuurmerrie afstammend van Stedinger. Zelf kent zij alle oefeningen op Inter I niveau. Een halfbroer van Passionata afstammend van Romanov loopt Grand Prix en is goedgekeurd voor het AES.

Vanwege een blessure is haar eigen sportcarriere beeindigd en werd Passionata door Egbert Schep aangekocht met het oog op de fokkerij, wij denken dat Passionata gezien haar prachtige model en aanleg voor de dressuur een wezenlijke bijdrage kan leveren aan de dressuurpaardenfokkerij.

Het eerste veulen van Passionata is een zoon van Quaterback die eveneens goedgekeurd is bij het AES en deelnam aan het WK voor jonge paarden in Verden.

Nice Guy ES is het 2e veulen dat Passionata bracht en het eerste veulen in het fokprogramma van Egbert Schep, we zijn dan ook zeer verheugd met de kwaliteiten en zien de toekomst met veel vertrouwen tegemoet.

D-OC: 102 (35%)

WFFS positief

 

+
Dressuurhengst Nice Guy ES aangewezen voor het KWPN verrichtingsonderzoek

In de dressuur richting kreeg ons fokproduct Nice Guy ES (v. Quantensprung) een ticket voor het verrichtingsonderzoek.

04 Februari 2021
+
Dressuur hengsten laten goede indruk achter aan de longe

Op weg naar de 2e bezichtiging tonen de dressuur hengsten zich aan de longe

12 Januari 2021