Zirocco Blue Mr Blue Couperus
Acarla
Licorne des Forets Voltaire
Gekas des Forets
Uthalina M Julio Mariner XX Blakeney XX
Set Free XX
Nathalina M Indoctro
Vuberlina
Info
Golden Dream

Golden Dream is een topatleet die alles in zich heeft om een fantastische sportcarriere tegemoet te gaan. Vader Zirocco Blue heeft met Jur Vrieling al een indrukwekkende lijst met prestaties neergezet. Met het Nederlands team won Zirocco Blue Goud tijdens het Europees Kampioenschap en individueel eindigde hij als vijfde. De combinatie met Julio Mariner XX dochter Uthalina-M geeft aan Golden Dream een extra scheut bloed mee welke tegenwoordig noodzakelijk is om op het allerhoogste niveau te kunnen presteren.

Golden Dream is een royaal ontwikkelde hengst die goed in het rechthoeksmodel staat. enkele citaten uit zijn  verrichtingsrapport zijn: De hengst heeft ruim voldoende bereidheid tot werken. De galop is krachtig, goed gedragen en goed van ruimte. In beweging heeft de hengst een ruim voldoende tot goede houding en balans. Golden Dream springt met goede tot zeer goede reflexenen een goed lichaamsgebruik en maakt e sprong achter goed af. Op stal is het een eerlijke betrouwbare hengst die makkelijk in de omgang is.

De talenten van Golden Dream zijn niet onopgemerkt gebleven en de hengst is met het oog op de sport verkocht aan een Amerikaanse topruiter. Voor de fokkerij is Golden Dream beschikbaar middels diepvriessperma.

Zoekt u prestatie, lichaamsgebruik en vermogen dan is Golden Dream de gouden match voor uw merrie

Pedigree