Bon Coeur Benetton Dream Brentano II
Rotkäppchen
Sonnenschein Sandro Hit
Carla
Davita Don Index Don Crusador
Wera
Rubina Rohdiamant
Danella
Info
Bloomberg

Bloomberg is de verrichtingskampioen van het KWPN verrichtingsonderzoek 2020!

De hengst Bloomberg stamt af van de hengst Bon Coeur en met achtereenvolgens de hengsten Don Index en Rohdiamant kan deze zwarte geweldenaar een wezenlijke bijdrage leveren aan de bloedspreiding in Nederland.

Naast zijn vrije bloed heeft Bloomberg een fantastisch karakter en laat hij zich geweldig rijden, in zijn KWPN verrichtingsrapport lezen we o.a.

'Bloomberg is een eerlijke, betrouwbare en werklustige hengst met een zeer goede instelling. De hengst laat zich zeer goed bewerken. De stap is goed van takt, is actief en goed van ruimte. De draf heeft zeer veel cadans, een zeer goede voorbeentechniek met een achterbeen dat zeer goed te bewerken is. De galop heeft een krachtige afdruk, is zeer goed van ruimte en is gedragen met een zeer goede beentechniek. De hengst toont zeer veel schakelvermogen en beweegt met een zeer goede souplesse, zelfhouding en balans. Als dressuurpaard heeft Bloomberg zeer veel aanleg en geeft zijn ruiter een zeer goed gevoel.'

In het aanparingsadvies staat te lezen dat Bloomberg een bijdrage kan leveren aan de bloedspreiding, het model kan verbeteren en bewegingstechniek, schakelvermogen en bewerkbaarheid kan toevoegen aan de dressuurpaardenfokkerij.

Tijdens het verrichtingonderzoek kreeg Bloomberg de volgende cijfers:

Stap: 8 / Draf: 9 / Galop: 9 / Souplesse: 9 / Houding en balans: 9 / Rijdbaarheid en bewerkbaarheid: 9.5 / Aanleg als dressuurpaard: 9 / TOTAAL: 88.5

Voor het dekseizoen 2021 is Bloomberg voor Nederland beschikbaar via:

- Hengstenhouderij Brouwers https://hengstenhouderij-brouwers.nl

- Stal het Gruyter https://www.stalhetgruyter.nl 

D-OC: 103 (34%)

WFFS negatief

+
Bloomberg presenteert zich in Ermelo

Vanwege de coronamaatregelen geen presentatie in Den Bosch dit jaar maar online via KWPN tv

09 Januari 2021