Afgelopen weekend kwam Jeroen Scheepers met enkele jonge paarden aan start in de mooie accomodatie van Sentower Park in Opglabbeek. Jeroen liet zien de jonge paarden goed fit te hebben en reed prachtige foutloze rondes met Cashflow Z (Clearway x Goodtimes) en Ideaal Speciaal HJ (Falaise de Muze x Carinjo) in de rubriek voor paarden geboren in 2013.

In de rubriek voor paarden geboren in 2012 was het Come On Semilly (Diamant de Semilly x Come On) die de show stal. Met zijn onbegrensde vermogen en geweldige springmanieren gaf hij onder Jeroen zijn visitekaartje af.

Eveneens in het zuiden maar dan in equestrian centre De Peelbergen was het Kim Hoogenraat die enkele oudere paarden mee had voor een trainingsweekend. Ook hier waren er mooie foutloze rondes voor o.a. Accent Z (Air Jordan x Lancer II), Donnatella L'espoir (Quasimodo Z x Julio Mariner XX) en Fernando ES (Quaprice x Jumbo Jet)

Het begin is er weer voor 2018, het gehele team zal rustig verder werken aan de opleiding van de jonge talenten wat hopelijk nog veel succes zal opleveren dit jaar, voorlopig zijn wij zeer content met de progressie die de paarden maken en zien we uit naar het aankomende jaar.

Deel dit artikel