Een prachtig resultaat voor Kim Hoogenraat en Ceasar (Ukato x Goodwill) op het EK voor young riders in Samorin. Met een 4e plaats in het uiteindelijke klassement helaas net naast het podium maar wat een topprestatie van deze mooie combinatie.

In de 1e omloop was er een foutloze ronde direct op tijd wat een mooie uitgangspositie gaf. In de 1e omloop van de landenwedstrijd trapte Ceasar op de brede sloot een ijzer af waardoor de combinatie even uit balans was wat resulteerde in 2 jammerlijke springfouten, wat uiteindelijk een podiumplaats heeft gekost. In de 2e ronde revancheerde Kim en Ceasar zich heel goed door wederom fantastisch foutloos te blijven.

In de afsluitende individuele finale over 2 omlopen waren Kim en Ceasar wederom superieur en begonnen zij met een prachtige foutloze omloop in de 1e ronde. Kim wist ook in de 2e ronde het hoofd koel te houden en stuurde Ceasar wederom zonder fouten naar de finish, wat resulteerde in de dagoverwinning in de finale en een overall 4e plaats in het Europese kampioenschap.

Het is fantastisch te zien hoe Ceasar die geboren werd in Tull en 't Waal zich samen met Kim ontwikkeld heeft tot een absolute topcombinatie, we zijn ontzettend trots en hopen dat Kim nog heel veel succes zal behalen in de toekomst.

Deel dit artikel