Cornet Obolensky Clinton Corrado I
Urte I
Rabanna van Costerveld Heartbreaker
Holivia van Costerveld
Daisy Ludine S Air Jordan Z Argentinus
Mandoline
Merludine Voltaire
Woludine
Info
Kingsboy S

Cornet Obolensky, de sprinpaardenvererver van dit moment staat te boek als vader van de beeldschone Kingsboy S, met vervolgens Air Jordan Z en Voltaire in de pedigree heeft Kingsboy de nodige springgenen meegekregen.

Kingsboy S is een grootramige hengst de veel vermogen laat zien op de srong, hij beschikt over een evenwichtig kakakter en laat zich fijn rijden. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft Kingsboy S al wat parcoursen gelopen en daarbij vallen met name zijn vermogen en rijdbaarheid zeer positief op.

Cornet Obolensky behoeft geen uitleg meer, hij presteerde zelf op het hoogste niveau onder Marco Kutcher en maakt mometeel furore als de springpaardenvererver bij uitstek. Ook via moederszijde zien we een hoop sprot in de pedigree met o.a. de op 1.60 presterende paarden Que Pasa 5 en Vechta. Ook zien we meerdere paarden die presteren op 1.40 niveau of hoger, zoals De Beers die op de prestigueuse WEF auction verkocht werd, Fioretti S, Mega Times, Armageddon M en andere. Ook de KWPN gekeurde hengst Innocent is nauw verwant aan Kingsboy S.

Springgenen verpakt in een zeer modern jasje dat is wat Kingsboy S te bieden heeft, de hengst zal rustig verder opgeleid worden in de sport maar zal tevens via vers sperma beschikbaar zijn.

 

Pedigree